Toont alle 5 resultaten

Witte Thee

Witte thee is een zachte en delicate thee die wordt gewaardeerd om zijn unieke smaak en gezondheidsvoordelen. Het wordt gemaakt van de jonge blaadjes en knoppen van de Camellia sinensis plant en is de minst verwerkte soort thee. Witte thee bevat hoge niveaus van antioxidanten, mineralen en andere nutriënten die goed zijn voor de gezondheid.

-10%
(11) Vanaf:  8,90
-10%
(9) Vanaf:  8,90
-10%
(2) Vanaf:  4,90
-10%
(2) Vanaf:  8,90

Witte thee staat bekend om zijn milde, zachte en delicate smaak met subtiele hinten van fruit en honing.

Witte thee wordt beschouwd als een van de gezondste soorten thee, omdat het hoge niveaus van antioxidanten en polyfenolen bevat. Deze stoffen helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schade door vrije radicalen en hebben een positieve invloed op de gezondheid van het hart, het immuunsysteem en het metabolisme. Witte thee bevat ook fluoride, wat belangrijk is voor de gezondheid van tanden en botten.

Witte thee is ook een uitstekende bron van theïne/cafeïne, maar met minder theïne/cafeïne dan zwarte of groene thee. Dit maakt het een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een milde energieboost zonder de negatieve bijwerkingen van teveel theïne/cafeïne.

Conclusie, witte thee is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en verfrissende drank. Met zijn unieke smaak en gezondheidsvoordelen, is het een drink die niet alleen verkwikkend is, maar ook goed is voor je gezondheid.

Bij het maken van witte thee worden de jonge knoppen gebruikt van de theeplant. Na het plukken wordt de thee in de zon gedroogd. De smaak van witte thee is heerlijk subtiel en zacht. Van alle theesoorten heeft witte thee de minste bewerkingen nodig.

Hoe zet je een perfect kopje Witte Thee?

Gebruik de juiste watertemperatuur, tussen de 70 en 95 graden, 2 gram witte thee per kopje, zettijd 1 tot 2 minuten en geniet van een heerlijk kopje witte thee.

Gezondheidsvoordelen van Witte Thee

Witte thee is licht van kleur en zacht van smaak. Het kan reinigend werken voor je lichaam en zorgt onder andere voor een gezonde en jong uitziende huid.

4 voordelen van Witte Thee drinken

1. Witte thee kan gaatjes en tandplak voorkomen en je tanden verkleuren niet
2. Witte thee kan huidveroudering tegen gaan
3. Witte thee kan het slechte cholesterol verlagen
4. Witte thee kan een zere keel helpen genezen

De witte theesoorten in ons assortiment zijn heerlijk zacht en puur van smaak. Bestel je witte thee bij emmathee.nl