Losse thee voor Horeca

Behaal meer omzet in je horecazaak met het serveren van losse thee. Voor je gasten is het een extra beleving om zelf te kunnen kiezen uit verschillende losse theesoorten. Breng thee naar een hoger niveau met het Emma Thee Concept. 

Kies uit twee verschillende concepten: 

Stel je eigen unieke theeplank samen

  • Kies je 6 favoriete theesoorten uit ons volledige assortiment
    (60+ theesoorten)
  • Luxe eikenhouten theeplank 
  • Mogelijkheid om bedrijfslogo in de plank te graveren
  • Handige hersluitbare verpakking, licht- en luchtdicht
  • Theekaart 

Dispensers

  • Serveer losse thee vanuit een handige dispense
  • Dispenser is te bevestigen aan de wand of op een standaard
  • Laat je gasten een thee kiezen van de theekaart

Thee en spijs combinaties
Wijn en spijs combinaties zijn perfect om aan te bieden aan je gasten. Maar wat als een gast geen alcohol wilt of mag drinken en liever ook geen suikerhoudende frisdranken? Thee en spijs zijn bijzonder goed met elkaar te combineren.
Doordat je mond wordt voorverwarmd blijft de smaak van het gerecht perfect in balans in combinatie met een geschikte thee. 

Aandachtspunten
Gebruik een hogere dosering als je thee in combinatie met gerechten serveert.
Gebruik de meest geschikte watertemperatuur. 
Serveer de thee in een wijnglas. Schenk dit bijvoorbeeld uit aan tafel met een mooie theepot of tea maker. 

IJsthee 
Serveer zelfgemaakte ijsthee gemaakt van losse thee. Laat de theebladeren minimaal 1 nacht trekken. Serveer het met vers fruit.