Thee omzet verdubbelen in je horecazaak?

Het Emma Thee Concept zorgt ervoor dat je meer thee gaat verkopen

Gasten willen steeds meer beleving wanneer ze je horecazaak bezoeken. Met onze losse thee en bijpassende producten gaan wij er samen voor zorgen dat je horecazaak meer gaat verkopen en dat je gasten terug komen. Dit doen we doormiddel van een op maat gemaakte theeplank, thee bij het diner en thee als ingrediënt. 

Meer informatie

Oplossingen voor je horecazaak

Theedispencers

Thee DispencersOnze theedispencers zijn er in drie verschillende mogelijkheden:

  • losse theedispencer te bevestigen aan een muur
  • 1x theedispencer op zwarte standaard
  • 3 x theedispencer op zwarte standaard

De theedispencers kunnen aan de muur gemonteerd worden of ze worden gemonteerd op een zwarte standaard. Schuif één keer naar links of naar rechts en je hebt precies de juiste hoeveelheid losse thee voor één kop thee.

 

Theeplank op maat

Altijd al losse thee willen hebben in je horecazaak? Kies dan voor het Emma Thee concept met bijbehorende eigenhouten theeplank.

De theeplank is er in twee uitvoeringen:

  • theeplank met 3 theeblikken
  • theeplank met 6 theeblikken

Het is mogelijk dat wij jouw eigen logo in de theeplank graveren. 

Meer informatie over onze theeplanken..

 

Snelheid en gemak

Met Emma Thee hebben weverschillende mogelijkheden die je kunt gebruiken om de snelheid te verhogen in je restaurant. 

Zo hebben we verschillende filter theezakjes, theezeven en andere thee producten. Met bijvoorbeeld de Smart T filters kun je een unieke beleving creëren en heb je minder afwas.

Meer informatie over onze thee producten..

Smart-T-Filter-in-glas

Theekaart

Theekaart Emma Thee

Wij maken een bijpassende theekaart voor jouw theeselectie zodat je de gast een theekaart kan aanbieden en een losse thee kan kiezen.

De losse thee tap je uit een theedispencer of schep je uit een voorraadblik. Op deze manier kun je sneller werken. 

Wil je dat gasten zelf hun thee kunnen scheppen dan serveer je de theeplank met ook een theekaart erbij zodat ze de informatie kunnen lezen over de thee en een keuze kunnen maken.

Meer informatie over onze theekaarten..

 

Hersluitbare verpakking

zip zak Earl Grey KorenbloemAl onze thees worden geleverd in hersluitbare licht- en luchtdichte verpakkingen. Met een hoeveelheid van 500 gram, zo blijft de kwaliteit van onze thee altijd behouden.

Op elke zak staan de ingrediënten vermeld die zijn gebruikt in de thee. Daarnaast kun je er ook de zettijden, hoeveelheid thee per kopje en temperatuur terug vinden.

Heb je een vraag over onze theezakken neem dan contact met ons op.

Meer informatie over onze hersluitbare theezakken..

Alcoholvrij

Gasten willen steeds minder alcohol drinken bij het diner, omdat ze gezonder willen leven, nog auto moeten rijden, de volgende dag gewoon energie willen hebben of geen alcohol mogen drinken omdat ze zwanger zijn. 
Eigenlijk zijn er geen geschikte alcoholvrije dranken op de standaard (suikerhoudende) frisdranken na. 

Thee is een uitstekend alternatief voor alcohol. Daarnaast bevat thee geen calorieën, is het gezonder en heeft het een veel hoger winstpercentage. Kortom genoeg voordelen om een speciaal geselecteerde theecollectie samen te stellen.

Meer informatie over alcoholvrij..

Thee Cocktails

Je wilt iets anders voor je gasten dan de standaard cocktails met of zonder alcohol. Een lekker en goedkoper alternatief zijn de thee cocktails. Een cocktail op basis van thee. Heerlijk als aperitief of als cocktail op een avond. 

Met thee kun je enorm veel verschillende cocktails maken. Gebruik een warm gezette thee in combinatie met een siroop en voeg in indien gewenst een alcoholhoudende drank toe en garneer het met verse kruiden, bloemen of fruit.

Voor een cocktail met bubbels laat je de thee koud trekken in een fles Spa rood dit duurt wel minimaal 6 uur voordat de theebladeren de smaak aan het water afgeven. Schenk de fles over zodat de theebladeren eruit gezeefd kunnen worden anders trekt het verder door.

Meer informatie over thee cocktails..

High Tea

Je wilt een mooie high tea organiseren voor je gasten maar weet niet welke thees je moet serveren? Met Emma Thee kunnen we samen met jou een theeselectie maken die je kunt serveren tijdens je high tea. 

Kies uit 60+ soorten losse theeën, van pure groene thees tot en met krachtige zwarte thees. Met onze kennis en ervaring kunnen we samen met de gerechten van jou high tea een perfecte selectie maken.

Meer informatie over high tea..

Food Pairing

Thee in combinatie met eten? Dat kan zeker! Het is vergelijkbaar met wijn, wijn kun je namelijk ook perfect serveren met bijvoorbeeld kaas.

Voor Tea & Food Pairing zijn er eigenlijk 3 strategieën. Namelijk:

  • Balans creëren
  • Verlenging creëren
  • Contrast creëren

Het verschilt per gerecht welke thee je er bij kunt serveren. Wanneer je bijvoorbeeld een thee zoekt bij een vleesgerecht dan kun je een bijpassende zwarte thee serveren. Zoek je een thee bij een rijstgerecht zoals een pittige curry of sushi dan kun je het beste een bijpassende groene thee serveren.
Of zoek je een thee bij een romig dessert dan past een pure oolong thee daar perfect bij.

Meer informatie over tea & food pairing..

Thee als ingrediënt

Thee gebruiken als ingrediënt in de keuken? Thee kun je perfect verwerken in gerechten om een extra bijzondere smaak aan je gerecht te kunnen geven.  Zo kun je bijvoorbeeld met matcha thee heerlijke nagerechten maken zoals een matcha taartje. Daarnaast kun je ook een theeboter maken met losse thee voor op een vers gebakken broodje. Een soep gemaakt op basis van thee in plaats van bouillon. Of gebruik losse thee als marinade voor vlees of vis in plaats van een kruidenmarinade.

Meer informatie over thee als ingrediënt..

Wederverkoop

Emma Thee ijsthee pakketZorg voor meer omzet door losse thee aan te bieden als verkoopproduct.

Op deze manier kun je jouw gasten iets extra’s bieden, namelijk de losse thee mee nemen voor thuis.

Hierdoor verhoogt je omzet en kun je ervoor zorgen dat je gast met plezier afrekent en thuis nog kan nagenieten van dezelfde thee die zij in jouw restaurant gedronken hebben. Al onze thees zijn ook verpakt in handige ZIP-verpakkingen van 100 gram, kant en klaar met barcode.

Meer informatie over wederverkoop..

Ethical Tea Partnership

Ethical Tea PartnersipDe thee van Emma Thee is enkel thee met het Ethical Tea Partnership keurmerk. Het Ethical Tea Partnership zet zich in voor de verduurzaming van de theeproductie bij de kleine boeren en plantages.

Hiermee zetten we ons in voor thee trainingen voor de boeren en steunen we de projecten die boeren hebben samen met de overheid in de specifieke theelanden.

Meer informatie over het Ethical Tea Partnership..

Theesommelier

Emma Blom – Oprichter

Als theesommelier vind ik het heerlijk om samen te werken met horeca ondernemers die meer uit hun thee omzet willen halen. Actief meedenken en komen met passende oplossingen voor de uitdagingen waar een horeca ondernemer mee te maken heeft.

Emma en Maarten - eigenaren van Emma Thee

Ontwikkelaar

Maarten Hendrix – Oprichter

Als mede eigenaar van Emma Thee vind ik het enorm belangrijk dat een horecazaak gemakkelijk online kan bestellen. De processen zo optimaliseren dat alles achter de schermen snel en soepel verloopt. Een horeca eigenaar heeft namelijk al genoeg aan zijn hoofd.

Maak kennis met Emma Thee

Probeer het één maand gratis


Vul het formulier in en Emma neemt binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Lead Horeca - Probeer het maand gratis

Ethical Tea Partnersip

De thee van Emma Thee is enkel thee met het Ethical Tea Partnership keurmerk. Het Ethical Tea Partnership zet zich in voor de verduurzaming van de theeproductie bij de kleine boeren en plantages.

Hiermee zetten we ons in voor thee trainingen voor de boeren en steunen we de projecten die boeren hebben samen met de overheid in de specifieke theelanden.