High Tea

Iedereen waardeert een perfect verzorgde High Tea met losse thee en betaald daar ook graag voor.

Je wilt een mooie high tea organiseren voor je gasten maar weet niet welke thees je moet serveren? Met Emma Thee kunnen we samen met jou een theeselectie maken die je kunt serveren tijdens je high tea. Je gasten zullen terugkeren voor een goed verzorgde High Tea.

Maak kennis met Emma Thee

High Tea

Een middag vol gezelligheid met heerlijke hapjes in combinatie met losse thee. Dat is wat gasten verwachten van een high tea. Als alles tot in de puntjes is verzorgd dat is het gegarandeerd dat ze een volgende keer weer aanschuiven met vriendinnen.

Losse thee serveren bij een High Tea

Losse thee serveren bij een high tea is een pré. Theezakjes zijn zogezegd voor als je haast hebt, bij een high tea heb je alle tijd. De smaak en kwaliteit van losse thee zijn niet weg te denken bij een goed verzorgde high tea.

Welke thee past bij een high tea

Hoeveel theesoorten wil je kunnen aanbieden bij een high tea? En mag de gast zelf steeds een thee uitzoeken of wordt de thee voor de gasten gemaakt bijpassend bij de gerechten? 

Je start vaak met een glas bubbels, dit kan op basis van thee zijn gemaakt zodat het alcoholvrij is. 
Dan begin je met een groene thee daarbij worden hartige hapjes geserveerd zoals sandwiches en quiche.
Daarna een zwarte theeblend met zoete scones met room en een glaasje crème brûlée bijvoorbeeld.
Tot slot serveer je een rooibos of kruidenthee waar macarons en chocolade bij geserveerd kunnen worden.

Met een theeplank van zes verschillende theesoorten zit er altijd een geschikte thee bij voor iedereen. Iedereen kan zelf een thee uitzoeken. Het makkelijkst is om bij een high tea makkelijke wegwerp theefilters te serveren.

Wanneer je de thee zelf kiest voor je gasten en ook bereid en uitserveert in bijvoorbeeld een theepot zijn drie theesoorten voldoende. Luxere horecazaken richten zich hier meer op en kunnen er meer voor vragen omdat de gerechten luxer zijn en de thee wordt bereid door een gastheer.

Theeselectie op maat

Weet je niet welke thee je het beste bij jouw high tea kunt serveren? Wij helpen je graag verder. We maken een passende theeselectie op maat bij jouw high tea.

 

Maak kennis met Emma Thee

Probeer het één maand gratis


Vul het formulier in en Emma neemt binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Lead Horeca - Probeer het maand gratis

Ethical Tea Partnersip

De thee van Emma Thee is enkel thee met het Ethical Tea Partnership keurmerk. Het Ethical Tea Partnership zet zich in voor de verduurzaming van de theeproductie bij de kleine boeren en plantages.

Hiermee zetten we ons in voor thee trainingen voor de boeren en steunen we de projecten die boeren hebben samen met de overheid in de specifieke theelanden.