Snelheid en gemak

Losse thee snel en gemakkelijk serveren

Met Emma Thee hebben we verschillende mogelijkheden die je kunt gebruiken om de snelheid te verhogen in je restaurant. 

Zo hebben we verschillende filter theezakjes, theezeven en andere thee producten. Met bijvoorbeeld de Smart T filters kun je een unieke beleving creëren en heb je minder afwas.

Maak kennis met Emma Thee

Snelheid en gemak 

Vaak denken horeca eigenaren dat losse thee onhandig is en te veel tijd in beslag neemt. Wij hebben oplossingen bedacht zodat het niet lang hoeft te duren en zelfs net zo snel gaat als een theezakje.

Smart T filter 

Met behulp van deze handige theefilter is het gemakkelijk voor de gast maar ook voor het personeel. Je vult het theeglas met warm water en zet vervolgens het zakje in het glas. Het zakje blijft open staan van boven zodat de gast er makkelijk een schepje thee in kan doen. Na het zetten van de thee kan het zakje weggegooid worden wat weer scheelt in de afwas.

RVS theezeefjes 

Deze theezeefjes van edelstaal zijn geschikt voor horeca gebruik. Het staat van de zeef zit dicht op elkaar waardoor er geen losse thee in je kopje terecht komt. De losse thee heeft genoeg ruimte om te kunnen trekken.
Het zeefje serveer je in het glas of zet je ernaast. Er zit een tipje bij waar het zeefje opgezet kan worden na gebruik.

Het theezeefje is vaatwasbestendig, maar blijft langer mooi als het met de hand wordt afgewassen. 

Er kan na intensief gebruik theeaanslag op het zeefje komen wat normaal is maar er niet aantrekkelijk uitziet. Leg het zeefje in een bak met koffiemachine reiniger of gebruik een tablet voor het reinigen van een kunstgebit.

BrewT Tea Maker 

Dit handige theepotje is geschikt voor het zetten van 2 koppen thee. Het is handig als de gast eerst een thee kan kiezen van de theekaart. Nadar de keuze is opgenomen zet je de thee voor je gast. Je gebruikt 2 maatlepels thee en je voegt het warme water toe en laat de thee de juiste tijd trekken. Je neemt de teamaker mee naar tafel met een (liefst groot) theeglas en je zet de teamkaer op het glas van de gast. De vers gezette thee komt er aan de onderkant uit wat een leuk effect geeft. Er zit een zeefje in de teamaker wat eruitgehaald kan worden bij het schoonmaken. Het theepotje is geschikt voor de vaatwasser.

 

Maak kennis met Emma Thee

Probeer het één maand gratis


Vul het formulier in en Emma neemt binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Lead Horeca - Probeer het maand gratis

Ethical Tea Partnersip

De thee van Emma Thee is enkel thee met het Ethical Tea Partnership keurmerk. Het Ethical Tea Partnership zet zich in voor de verduurzaming van de theeproductie bij de kleine boeren en plantages.

Hiermee zetten we ons in voor thee trainingen voor de boeren en steunen we de projecten die boeren hebben samen met de overheid in de specifieke theelanden.