Zakelijk bestellen

Welkom op de zakelijke bestelpagina! Hier staan alle producten in lijsten zodat je makkelijk en snel een bestelling kunt plaatsen.

Minimale orderbedrag
Het minimale orderbedrag voor het plaatsen van een zakelijke bestelling is
€ 75,00 inclusief gratis verzenden.

Spaarpunten
Hoe meer je besteld hoe meer spaarpunten je krijgt die je bij elke bestelling kunt inleveren voor korting. Voor elke € 2,- die je uitgeeft ontvang je € 0,05 in de vorm van spaarpunten. Je kunt je spaarpunten inzien in je account. Klik op je naam rechts bovenin om dit te bekijken.

Verzending
Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL. Je ontvangt een track en trace code om je bestelling te kunnen volgen. 
Vandaag besteld betekend overmorgen in huis.
Wanneer het langer duurt dan 2 dagen houden we je op de hoogte. 

Thee bestellen 
Er zijn 2 bestelformulieren waar je uit kunt kiezen voor het bestellen van thee. Je vult het aantal stuks in dat je wilt bestellen. Onderaan de pagina staat een groene knop met voeg toe aan winkelmand.

Bestelformulier 100 gram
Met 100 gram losse thee kun je 50 koppen thee zetten. Je gebruikt 2 gram losse thee per kop (afhankelijk per theesoort). De 100 gram zakjes zijn ideaal als extra verkoopproduct in je zaak.

Bestelformulier 500 gram
Met 500 gram losse thee kun je 250 koppen thee zetten. Je kunt je klanten/gasten laten genieten van een heerlijke kop losse thee. Alle theesoorten zijn verpakt in handige hersluitbare verpakking zodat de kwaliteit behouden blijft.

Bijpassende blikken
Alle theesoorten hebben een bijpassend theeblik zodat je altijd dezelfde thee in het blik doet en je niet vergist. Thee neemt heel snel andere geuren op, dus als je een andere theesoort in een blik doet neemt het de geur van de vorige thee op wat zonde is voor de smaak en kwaliteit van de thee. De inhoud van de theeblikken is 100 gram. Afhankelijk van de grootte van de theesoort past er 100 gram in. De theeblikken worden altijd leeg geleverd.

Theeplank
Om de theeblikken mooi te kunnen presenteren hebben wij twee soorten planken in ons assortiment. Een plank waar 3 theeblikken op passen en een plank voor 6 theeblikken. Wij maken de eikenhouten theeplanken zelf met een freesmachine. En lakken de planken met een beschermende lak. Bij elke theeplank leveren wij een thee maatlepel zodat je altijd de juiste hoeveelheid losse thee gebruikt.
Wij kunnen ook je eigen bedrijfslogo/tekst in de plank frezen. De levertijd is dan wel langer. 

Accessoires
Wil je je losse thee serveren in een handig rvs theezeefje of wil je gebruik maken van een Tea Maker? Bekijk dan de accessoires pagina.