Hoe kan ik betalen? Kies uit onderstaande betaalmethoden.

BetaalmethodeKosten
iDEALGratis
Apple PayGratis
Klarna (achteraf betalen)Gratis
PayPalGratis
Creditcard / MasterCard / VISAGratis
Bancontact / Mister CashGratis
KBC/CBC BetaalknopGratis
Belfius Direct NetGratis
CadeaukaartGratis

iDEAL

Makkelijk en veilig online betalen via je eigen bank.

Apple Pay

De betaalmethode van Apple voor alle Apple-gebruikers.

De betaling van Apple Pay wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of het gezicht. Apple Pay maakt gebruik van een Wallet waarin je één of meerdere betaalkaarten plaatst.

Klarna (achteraf betalen)

Achteraf betalen met Klarna binnen 14 dagen. Achteraf betalen is uitsluitend beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Achteraf Betalen maakt het mogelijk om de betaling uit te stellen met 14 dagen. Wanneer je kiest voor Klarna heb je de keuze om binnen 14 dagen te betalen nadat de producten zijn verzonden.

PayPal

Log in met je PayPal account. Kies met welke optie je wilt afrekenen en bevestig de betaling. Je kunt betalen met je creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. 

Creditcard / MasterCard / VISA

Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Het enige wat je hoeft te doen is je kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren.

Je kunt bij ons betalen met de volgende creditcards:

  • Creditcard
  • Mastercard
  • VISA

Bancontact / Mister Cash

Online betalen via je eigen bank in België.

KBC/CBC Betaalknop

Ben je klant bij een KBC of CBC bank in België? Dan kun je bij ons betalen met de KBC/CBC-betaalknop.

Belfius Direct Net

Ben je klant bij Belfius? En wil je graag in je vertrouwde betaalomgeving afrekenen op onze webshop?

Kies dan voor de Belfius Direct Net betaalmethode. Nadat je de betaalmethode kiest maak je vervolgens de keuze of je via mobiel (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net) wilt betalen. Kies je voor Belfius Mobiel dan kun je snel afrekenen door de QR-code te scannen. Kies je voor Belfius Direct Net? Dan heb je een kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te bevestigen.

Cadeaukaart

Voeg bij de stap betalen een kortingscode of cadeaukaart code toe. Je ziet vanzelf of je een restbedrag moet betalen, het restbedrag kun je vervolgens met een van bovenstaande betaalmethodes voldoen.