Hi! Wij zijn Emma Thee. Wie is “wij” vraag je jezelf waarschijnlijk af. Nou wij zijn Emma & Maarten. 

De start van Emma Thee
Het jonge stel Emma (29) en Maarten (31) zijn samen het bedrijf Emma Thee in 2018 gestart omdat ze beide een passie voor thee en ondernemen hebben. Kennis en ervaring genoeg op het gebied van Horeca en Online Marketing. 

Suikerhoudende dranken en alcohol zijn verleden tijd. Waarom blijft iedereen dit drinken vraagt het jonge stel zich af. Zonde! 

Iedereen beseft steeds meer dat gezond en zuinig zijn op de lichaam heel belangrijk is. Je wil je elke dag weer goed en fit voelen. In 2019 zijn Maarten en Emma begonnen om de onnodige suikers en drankjes achterwege te laten en een paar keer per week te sporten. Dit heeft goed uitgepakt voor hunzelf en het bedrijf aangezien we veel meer aankunnen, nieuwe ideeën hebben en fanatieker te werk gaan.

Emma Thee is een webwinkel op het gebied van thee. Wij streven naar topkwaliteit verse thee en super snelle service met detail voor perfectie. Je bestelt makkelijk en snel bij emmathee.nl.

Het assortiment breidt steeds verder uit zodat je de nieuwe trends en accessoires niet hoeft te missen. Heb je een vraag neem contact met ons op en we helpen je verder.

De twee jonge en energieke ondernemers die houden van thee en iedereen kennis wilt laten maken met de beleving van echte losse thee. Verpakt in handige hersluitbare verpakking. Theedozen daar doen wij niet aan, wij maken onze thee planken zelf met een freesmachine.
Elke dag is daardoor anders, de ene dag zijn we thee blends aan het maken, de andere dag werken we in de werkplaats om theeplanken te maken voor onze klanten.

De lekkerste thee voor elke theeliefhebber en met hart voor de plukkers
Onze theemelanges zijn samengesteld door onze theesommelier. Wij selecteren alleen de beste theeblaadjes uit de volgende landen: India, Sri-Lanka, China, Japan en Afrika. De theeboeren en -plukkers weten wat wij willen en daar streven ze naar om aan onze behoefte te kunnen voldoen. Dat betekent dat de thee verbouwd wordt op een verantwoorde manier voor mens en natuur. Ze zorgen voor verschillende variëteiten aan planten tussen de theestruiken waardoor er niet tot nauwelijks bespoten hoeft te worden, de natuur verzorgt zichzelf. Omdat de theeboeren deze heerlijke theesoorten voor ons produceren nemen wij enkel thee af via het Etical Tea Partnership. Deze organisatie controleert of de plantages verantwoord te werk gaan. Hierdoor kun je met een gerust hart van onze thee genieten. 

Alle thee benodigdheden voor een perfecte kop thee
Alles wat je nodig hebt voor het zetten van een heerlijke kop thee bieden wij aan in ons assortiment. Zoals theeblikken, handige wegwerpfilters en herbruikbare RVS zeefjes.

Waarom kiezen voor Emma Thee? 

  • Topkwaliteit verse losse thee samengesteld door onze theesommelier.
  • Jong en energiek team.
  • Handgemaakte eikenhouten theeplank.
  • De thee wordt verpakt in luchtdichte en hersluitbare verpakking.
  • Snelle levering in Nederland en België. 
  • Heb je een vraag? Neem contact met ons op.