Enthousiast geworden over onze passie thee?

Emma Thee heeft een breed assortiment losse thee en losse thee verpakt in pyramide zakjes. Al deze losse theeën kun je verkopen in je winkel. Emma denkt graag met je mee over het assortiment die jij wilt aanbieden in je winkel. 

Het assortiment van Emma Thee bestaat uit selectief geselecteerde theeën van de beste kwaliteit. De thee wordt geselecteerd door onze Theesommelier Emma. Emma test alle thees meerdere malen en kiest enkel de thee als ze er volledig achter staat. 

Je hebt bij ons de keuze uit meer dan 60 soorten thees die we waar nodig zelf melangeren tot de mooiste thee blends. Ook belangrijk hierbij is hoe de thee eruit ziet. Het oog wil namelijk ook wat en daarom hebben wij onze verpakkingen anders gemaakt dan anderen. 

Unieke theeverpakking

Onze theeverpakking bestaat uit een afbeelding van de losse thee in combinatie met wiebertjes. Al deze wiebertjes hebben de kleur gekregen van de losse thee op de afbeelding. Dit zorgt ervoor dat elke thee verpakking er anders uit ziet, maar wanneer ze allemaal naast elkaar staan toch een geheel vormen.

Tevens zijn al onze producten voorzien van een unieke barcode die zeer gemakkelijk gescand kunnen worden. Zo heb je als winkeleigenaar minimaal werk wanneer je gebruik gaat maken van onze losse thee.