Thee als cadeau

Heb je binnenkort een verjaardag, bruiloft, housewarming, babyshower, opening van een zaak of een andere feestelijke gelegenheid? Weet je eigenlijk niet wat je cadeau wilt geven? Denk dan eens aan een cadeau met losse theesoorten. Super leuk om te geven en te krijgen, het is een gezond cadeau, iedereen drinkt het, het is alcohol- en suiker vrij, het is lang houdbaar, kortom wat wil je nog meer.

Een leuker en gezonder cadeau bestaat niet

Losse thee cadeau geven valt altijd in de smaak. Thee wordt steeds populairder, mensen willen minder alcohol en suiker nuttigen. En hoe leuk is het dan om een cadeau te geven wat daar perfect bij past. Er zijn eindeloos veel soorten thee. Ga je voor safe omdat je niet weet wat diegene drinkt? Kies dan voor een groene, rooibos en zwarte thee. Hiermee zit je altijd goed. 
Weet je dat de jarige van groene thee houdt, stel dan enkel groene theesoorten samen in een pakket. 

Thee als bedankje

Wil je iemand bedanken maar vindt je een bos bloemen zonde omdat het maar een week staat? Geef eens een thee cadeau wanneer je iemand wilt bedanken. 

Beterschap

Je wilt iemand beterschap wensen, een hart onder de riem steken of een oppep momentje bezorgen. Dan is thee ook een perfect cadeau.

 

Business Doe Je Emma Thee

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *