Groene Thee Wortel Banner

Alcoholvrij thee

Thee is een uitstekend alternatief voor wijn in de horeca

Gasten willen steeds vaker geen alcohol bij het diner, omdat ze zwanger zijn, gezonder willen leven of omdat ze moeten rijden. Eigenlijk zijn er hiervoor geen geschikte opties op de standaard frisdranken na. Kies daarom voor thee, thee kun je namelijk perfect serveren in plaats van alcohol.

Maak kennis met Emma Thee

Hersluitbare verpakking

Alle thee van Emma Thee is verpakt in handige hersluitbare verpakking met ZIP sluiting. Deze verpakking is van hoge kwaliteit zodat de thee altijd vers blijft.

Voordelen van de verpakking

De verpakking kan direct na gebruik worden afgesloten om zo bederf te voorkomen van het product. Doordat de verpakking hersluitbaar is hoeft de voorraad niet in 1 keer gebruikt te worden. Het zijn staande zakken waardoor het product aantrekkelijk oogt voor je gasten als wederverkoop product. Er kan geen licht of lucht bij de thee komen omdat er geen doorkijkvenster in de verpakking zit. Op de voorkant is altijd een foto te zien van de thee zodat je direct weet welke thee in welke zak zit.

Deze verpakking is speciaal ontwikkelt voor het verpakken van thee om zo de kwaliteit van de thee te kunnen behouden.

Geschikt voor wederverkoop

De unieke verpakkingen zijn geschikt voor wederverkoop in jouw lunchroom, restaurant, theehuis of koffiebar. Alle verpakkingen zijn voorzien van een eigen barcode waardoor het zakje gescand kan worden. 

Aluminium verpakking

Emma Thee heeft bewust gekozen voor aluminium verpakkingen omdat de kwaliteit van thee hierdoor het beste behouden blijft. Papieren zakken zijn milieubewuster maar gaan ten koste van de smaak van de thee.

Informatie op verpakking

Op de voorkant van de verpakkingen staat altijd een foto van de thee die erin zit. Het design is voor elke thee anders omdat de kleuren zijn gebruikt van de theesoort zodat je in 1 oogopslag kunt zien welke thee het is.

Op de voorkant van de verpakking staat altijd de volgende informatie: naam van de thee, welke theesoort het is, hoeveel je nodig hebt per kopje, de watertemperatuur, de zettijd en het netto gewicht.

Op de achterkant van de verpakking staat altijd vermeld: de naam van de thee met een uitleg erbij, de ingrediënten die erin zitten, of het allergenen bevat, het bewaaradvies, ten minste houdbaar tot datum, batchnummer en barcode. 

 

Maak kennis met Emma Thee

Probeer het één maand gratis


Vul het formulier in en Emma neemt binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Lead Horeca - Probeer het maand gratis

Ethical Tea Partnersip

De thee van Emma Thee is enkel thee met het Ethical Tea Partnership keurmerk. Het Ethical Tea Partnership zet zich in voor de verduurzaming van de theeproductie bij de kleine boeren en plantages.

Hiermee zetten we ons in voor thee trainingen voor de boeren en steunen we de projecten die boeren hebben samen met de overheid in de specifieke theelanden.